Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
În iulie ardem cu intensitate la Arenele BNRAlexandru Dobre / Mediafax Foto
05 Feb 2014

În iulie ardem cu intensitate la Arenele BNR

Vestea cea mai bună a acestei săptămâni este confirmarea turneului WTA de la București! Bătrâna, dar atât de încărcata de istorie bază sportivă a BNR va fi gazda unei competiții atât de dorită de suflarea tenisului românesc.

Fetele noastre participante în circuitul tenisului profesionist cu rezultate remarcabile în ultimul an vor fi prezente cu siguranță la un eveniment care vine să le răsplătească, cel puțin indirect, prin aplauzele cu care vor fi întâmpinate, evoluțiile ascendente. Acest lucru l-a evidențiat și autorul articolului postat pe site-ul WTA, care a trecut în revistă ultimele realizări ale Simonei Halep, Soranei Cîrstea, Alexandrei Cadanțu, Alexandrei Dulgheru și a Monicăi Niculescu.

Astfel, din 7 iulie Arenele BNR vor găzdui, la câteva zile după finala de la Wimbledon, nume importante din circuit, jucătoare care vor încerca (sperăm noi, fără succes) să o deposedeze pe Simona Halep de trofeul cucerit anul trecut la Budapesta, acolo unde nu s-a mai putut organiza și ediția din acest an a turneului. Sperăm că sponsorii și toate instituțiile cu competență în acest domeniu își vor da concursul ca acest turneu cu premii totale de 250.000 USD să aibă continuitate și să crească în prestigiu și valoare în anii viitori.

Alte știri din Tenis de câmp