Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Imperial WET, câștigătoarea ligii secundeAlex Chițu / Mediafax Foto
09 Mai 2017

Imperial WET, câștigătoarea ligii secunde

Ultima etapă a sezonului în Liga a II-a la futsala programat duminică seară duelul dintre Colțea Brașov și Imperial WET Miercurea Ciuc, meci câștigat de formația harghiteană, scor 4-3. În urma acestui rezultat, Imperial WET a încheiat sezonul pe prima poziție a clasamentului, grație golaverajului superior, și dreptul de a evolua din toamnă în Liga I, în timp ce Colțea Brașov va fi nevoită să dispute „barajul” pentru promovare cu Muncitorul Reșița, locul 9 în Liga I.

Înaintea partidei de la Brașov, Colțea era lider, cu trei puncte avans față de Imperial WET, un rezultat de egalitate fiindu-i suficient pentru a încheia pe primul loc. Ciucanii au câștigat însă cu 4-3 (2-2). Au marcat pentru învingători Birtalan, Gliga, Tanko și Balogh, în timp ce pentru Colțea au înscris Dîrstaru, Călugăreanu și Isac.

La finalul partidei de la Brașov, între jucătorii celor două formații au avut loc câteva incidente, chiar pe parchetul sălii. 

Imperial WET Miercurea Ciuc a obținut și în sezonul trecut promovarea directă în Liga I, dar, din pricini financiare, gruparea harghiteană a continuat în eșalonul secund.

Podiumul ediției 2016-2017 al Ligii a II-a a fost completat de formația Futsal Ceahlăul Piatra-Neamț, care în ultima etapă a învins, pe teren propriu, echipa Fortius Buzău cu scorul de 8-4.

 

Iată rezultatele ultimei etape a sezonului:

Bukovina Vicov - AS Inter Gheorgheni  4-4
Luceafărul Buzău - Blue Angel Cristian Brașov  6-2
Futsal Ceahlăul - Fortius Buzău  8-4
Informatica 2 Timișoara - Pro Tineret Sighișoara  5-0
Colțea 1920 Brașov - Imperial Wet  3-4

Clasament
1. Imperial Wet 45p (golaveraj +99);

2. Colțea 1920 Brașov 45p (+67);

3. Futsal Ceahlăul 39p;

4. Luceafărul Buzău 28p;

5. Informatica 2 Timișoara 26p;

6. Bukovina 25p;

7. Fortius 20p;

8. AS Inter Gheorgheni 19p;

9. Pro-Tineret 16p;

10. Blue Angel Cristian Brașov 0p 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal