Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Ianis Hagi părăsește clubul FC Viitorulfcviitorul.ro
12 Iul 2019

Ianis Hagi părăsește clubul FC Viitorul

Clubul FC Viitorul anunță printr-un comunicat postat pe site-ul oficial despărțirea de Ianis Hagi. Iată textul integral al comunicatului:

"Începând de astăzi, Ianis Hagi nu mai este jucătorul formației FC Viitorul. Acesta a semnat un contract cu Genk, campioana Belgiei, formație calificată direct în grupele Champions League. 

La doar 20 de ani, Ianis Hagi are deja un palmares important. Campion la categoriile U13, U15, U17 și U19 cu FC Viitorul, Ianis Hagi a fost mereu o prezență constantă la naționalele de juniori și tineret ale României, cu aceasta din urmă calificându-se în semifinalele Campionatului European U21 din acest an, unde a și înscris două goluri. 

Este, de asemenea, internațional de seniori, pentru prima reprezentativă evoluând deja în patru partide. În ultimii doi ani a fost cel mai prolific jucător al FC Viitorul, pentru care a marcat 16 goluri și a oferit 11 pase decisive în Liga 1. În perioada februarie 2018 - 30 iunie 2019 a reușit 24 goluri și 14 pase decisive în toate competițiile (Liga 1, Europa League, Naționala U21, Cupa României) și a fost desemnat doi ani la rând cel mai bun jucător din play-off-ul campionatului. 

În ultimul sezon din Liga 1 a câștigat, cu FC Viitorul, Cupa și Supercupa României ! FC Viitorul îi mulțumește pentru toate realizările în tricoul negru-albastru și îi urează mult succes la noua formație ! Viitorul e al tău !"

Alte știri din Fotbal