Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Szekesfehervar: Finală româneascăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Oct 2019

ITF Szekesfehervar: Finală românească

Kiskút Open, turneu ITF cu premii de 60.000 USD ce se dispută în sală, pe zgură, la Szekesfehervar în Ungaria, are ca finaliste ale probei de simplu două românce.

Semifinalele au fost în mare măsură o afacere românească, din moment ce în una dintre ele s-au întâlnit Nicoleta Dascălu, locul 391 WTA, venită din calificări și Irina Begu, locul 115 WTA și favorită numărul 2, iar în cealaltă Irina Bara, locul 188 WTA, a avut-o ca adversară pe turcoaica Cagla Buyukakcay, locul 185 WTA. Dascălu a provocat surpriza învingând-o pe Begu cu 6-4, 6-0 și confirmă traseul bun în care a depășit jucătoare mult mai bine cotate decât ea, în timp ce Bara s-a impus cu 6-4, 6-3 în fața turcoaicei.

După ce a obținut calificarea în finala de simplu, Irina a cucerit trofeul de dublu alături de belgianca Maryna Zanevska după victoria cu 3-6, 6-2, 10-8 în fața favoritelor numărul 4, Elena Bogdan și jucătoarea din Uzbekistan Akgul Amanmuradova.

Așadar, mâine Bara are șansa de a face eventul, o eventuală victorie urcând-o până pe locul 150 WTA, în timp ce un succes al lui Dascălu i-ar asigura acesteia o revenire în top 300 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp