Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF: Succese pe linie la Croissy-BeaubourgAndreea Alexandru / Mediafax Foto
29 Mar 2016

ITF: Succese pe linie la Croissy-Beaubourg

România are trei reprezentante pe tabloul principal de simplu al turneului ITF ENGIE Open de Seine-et-Marne ce se desfășoară la Croissy-Beaubourg, din Franța, turneu cu premii totale de 50.000 USD.

Sorana Cîrstea a deschis suita meciurilor din primul tur cu o victorie în minim de seturi cu scorul 7-6 (2), 6-2 obținută după o oră și 50 de minute de joc în fața bulgăroaicei Elitsa Kostova, locul 217 WTA. Jucătoarea pregătită de Marius Comănescu și actualmente clasată pe locul 147 WTA o va întâlni în optimi pe franțuzoaica Josephine Boualem, locul 451 WTA intrată în concurs în baza unui wild-card.

Misiunea pare a fi ușoară pentru favorita numărul 7, care ar putea să o întâlnească în sferturi pe Andreea Mitu, și ea intrată în concurs grație unui wild-card. Cotată cu a treia șansă la câștigarea trofeului, Andreea a depășit o altă jucătoare bulgară, Julia Terziyska, locul 310 WTA, venită din calificări. Scorul întâlnirii a fost 6-3, 7-5 în favoarea Andreei, care o va întâlni în optimi pe Myrtille Georges, franțuzoaica clasată pe locul 192 WTA.

Cristina Dinu, locul 226 WTA, a avut mai mult de luptat cu britanica Tara Moore, locul 315 WTA, venită din calificări. Scorul final după două ore și 24 de minute a fost 7-5, 2-6, 6-1 în favoarea compatrioatei noastre, aceasta urmând să dispute partida din optimi în compania franțuzoaicei Pauline Parmentier, locul 111 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp