Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF: Sfert românesc la Croissy-BeaubourgCosmin Iftode / SportPictures.eu
30 Mar 2016

ITF: Sfert românesc la Croissy-Beaubourg

Andreea Mitu și Sorana Cîrstea se vor întâlni în sferturile de finală ale tabloului principal de simplu al turneului ITF ENGIE Open de Seine-et-Marne ce se desfășoară la Croissy-Beaubourg, din Franța, turneu cu premii totale de 50.000 USD.

Andreea Mitu a obținut calificarea în antepenultima fază a turneului fără a juca meciul programat cu Myrtille Georges, franțuzoaica clasată pe locul 192 WTA. Adversara sa s-a retras și astfel Andreea a așteptat destinsă deznodământul partidei dintre Sorana Cîrstea și franțuzoaica Josephine Boualem, locul 451 WTA intrată în concurs în baza unui wild-card.

Misiunea Soranei a fost una simplă, ea trecând în două seturi cu 6-2, 6-3 de adversara sa mult mai slab clasată și mâine după amiază o va întâlni pe Andreea.

Cristina Dinu, locul 226 WTA, a fost eliminată de franțuzoaica Pauline Parmentier, locul 111 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2 și primește 8 puncte de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp