Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Roma: Victorii pentru Cadanțu și DinuBogdan Iordache / Mediafax Foto
29 Iun 2016

ITF Roma: Victorii pentru Cadanțu și Dinu

Turneul Rome Tiro a Volo cu premii totale de 50.000 USD are între cele 16 jucătoare calificate în turul secund și două reprezentante ale României.

Ieri, Alexandra Cadanțu, locul 281 WTA, a eliminat-o după un meci de două ore și 20 de minute pe favorita numărul 3 a tabloului, turcoaica Ipek Soylu, locul 161 WTA, cu scorul 6-0, 2-6, 6-4 și a întâlnit-o astăzi în optimi pe italianca Jessica Pieri, locul 345 WTA, intrată în concurs în baza unui wild-card. Cu un break în ghemul 5 al setului decisiv, Alexandra și-a impus experiența superioară în fața entuziasmului celor 19 ani ai adversarei sale și la capătul unui meci ce a durat tot două ore și 20 de minute compatrioata noastră s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-2. În sferturi, Alexandra o va întâlni pe poloneza Katarzyna Piter, locul 301 WTA, cele două urmând a se afla pentru prima dată față în față ca adversare.

Într-o altă partidă a primului tur disputată marți, Cristina Dinu (237 WTA) a învins-o pe Nicoleta-Cătălina Dascălu (356 WTA) cu 6-2, 7-6 (3), iar în turul următor o va întâlni pe slovaca Rebecca Sramkova (206 WTA), partida fiind programată în această seară.

Alte știri din Tenis de câmp