Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Praga: Eliminări pentru fetele noastreAndreea Alexandru / Mediafax Foto
26 Iul 2017

ITF Praga: Eliminări pentru fetele noastre

Advantage Cars Prague Open 2017 by Zenova este turneul ITF cu premii de 80.000 USD ce se dispută pe zgură săptămâna aceasta în capitala Cehiei. La startul partidelor de pe tabloul principal s-au aflat două jucătoare tricolore, din păcate ambele eliminate din primul tur.

Intrată pe tabloul de 32 de jucătoare ca lucky loser după ce pierduse finala calificărilor, Raluca Georgiana Șerban (20 de ani, 363 WTA) a pierdut greu, în trei seturi în fața rusoaicei Anastasiya Komardina (205 WTA), scorul după trei ore și 33 de minute fiind 7-6 (5), 6-7 (5), 6-3 în favoarea adversarei sale. Raluca a fost eliminată și în proba de dublu, în care a evoluat alături de rusoaica Ekaterina Yashina, de perechea cehă Denisa Allertova/Petra Krejsova, scor 5-7, 3-6.

Nici Mihaela Buzărnescu, locul 141 WTA și a cincea favorită a tabloului, nu a avut mai mult succes în proba de simplu, ea fiind învinsă cu scorul de 6-2, 7-6 (2) de ucraineanca Anhelina Kalinina, locul 207 WTA venită din calificări. Compatrioata noastră a avansat în schimb la dublu, împreună cu ucraineanca Alona Fomina fiind cotate drept cap de serie numărul 3. Din această postură le-au eliminat pe cehoaicele Lucie Hradecka și Jesika Maleckova cu 6-3, 6-1 și în sferturile de finală vor juca împotriva dublului Natalie Suk (SUA)/Katerina Vankova (Cehia).

Alte știri din Tenis de câmp