Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Poitiers: Obiectiv final: ambele trofee!Andreea Alexandru / Mediafax Foto
30 Oct 2015

ITF Poitiers: Obiectiv final: ambele trofee!

Săptămâna aceasta se desfășoară la Poitiers, în Franța, Internationaux Féminins de la Vienne, un turneu ITF cu premii în valoare de 100.000 USD, printre protagoniste numărându-se și două românce.

Monica Niculescu (46 WTA) este principală favorită a tabloului de simplu și își onorează statutul. După ce a trecut în primul tur de Maria-Teresa Torro-Flor (Spania, 128 WTA) cu 6-3, 6-2, apoi în optimi de Oceane Dodin (Franța, 144 WTA) cu 6-2, 7-5, astăzi ea a avut un meci mult mai complicat, de 2 ore și 50 de minute contra olandezei Kiki Bertens, locul 105 WTA. M

eciul, un roller-coster marcă înregistrată a Monicăi, s-a încheiat cu scorul 5-7, 6-0, 7-5 în favoarea jucătoarei născută la Slatina, care în semifinală o va întâlni pe ucraineanca Kateryna Kozlova (193 WTA), cea care în primul tur a eliminat-o pe Andreea Mitu, favorita numărul 5 a tabloului, cu scorul 6-0, 5-7, 6-3.

Cele două românce au avut o prestație solidă ]n proba de dublu și în calitate de favorite numărul 2 s-au calificat în finală unde le vor întâlni pe franțuzoaicele Stephanie Foretz și Amandine Hess.

Alte știri din Tenis de câmp