Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Poitiers: Niculescu dublă regină, la simplu și împreună cu Mitu la dubluBogdan Iordache / Mediafax Foto
01 Nov 2015

ITF Poitiers: Niculescu dublă regină, la simplu și împreună cu Mitu la dublu

Monica Niculescu este campioană absolută anul acesta la Internationaux Féminins de la Vienne, un turneu ITF ce s-a desfășurat la Poitiers, în Franța, având premii în valoare de 100.000 USD.

În finala de simplu disputată astăzi împotriva franțuzoaica Pauline Parmentier (133 WTA), jucătoarea născută la Slatina s-a impus cu 7-5, 6-2 după aproape o oră și 50 de minute de joc. Câștigarea trofeului îi aduce Monicăi un salt de 8 locuri în clasament și de luni va fi prezentă pe treapta a 39-a a ierarhiei feminine de simplu.

După perioada regulamentară de odihnă, Monica a intrat din nou în teren alături de Andreea Mitu pentru a lupta pentru trofeul probei de dublu împotriva franțuzoaicelor Stephanie Foretz și Amandine Hess. După ce au pierdut primul set după ce au fost conduse 2-6 în tiebreak și au revenit 5-6, Andreea și Monica au fost aproape de a scăpa de loteria tiebreak-ului dar la 6-5, pe serviciul adversarelor Andreea a scăpat un forehand prea lung la punct decisiv. Cu toate acestea, și-au luat revanșa în tiebreak-ul setului secund câștigându-l la 2, apoi în decisiv tot ele sunt cele care au nervii mai tari: de la 1-3 întorc la 5-3, merg cap la cap până la 8-8, fac 9-8 pe serviciul Andreei și tot ea este cea care închide partida cu un lung de linie inspirat. 6-7 (5), 7-6 (2), 10-8 și Monica Niculescu ridică al doilea trofeu al zilei împreună cu Andreea Mitu.

Alte știri din Tenis de câmp