Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Izmir: Buzărnescu trece în sferturi la simpluAndreea Alexandru / Mediafax Foto
21 Iun 2017

ITF Izmir: Buzărnescu trece în sferturi la simplu

Din cele două românce rămase în cursă în proba de simplu a turneului ITF cu premii totale în valoare de 60.000 USD ce are loc la Izmir, numai Mihaela Buzărnescu a rămas în cursă. Ea a trecut cu 7-6 (3), 6-2 de favorita numărul 6 a tabloului, turcoaica Basak Eraydin, locul 197 WTA, și urmează să o întâlnească în sferturi pe An-Sophie Mestach, jucătoare belgiană clasată pe poziția 264 a ierarhiei feminine de simplu.

Într-o altă partidă a zilei, Raluca Șerban (388 WTA) a pierdut greu, scor 6-4, 5-7, 3-6, în fața jucătoarei din Serbia Nina Stojanovic, locul 141 WTA.

În proba de dublu, perechea Mihaela Buzărnescu/Gabriela Ruse le-a învins aseară pe reprezentantele gazdelor Azradeniz Comlek/Ilay Yoruk cu 6-2, 6-0 și și-au continuat drumul către titlu avansând în semifinală după victoria de astăzi cu 6-0, 6-1 în meciul contra ucrainencelor Katya Malikova/Veronika Stotyka. În penultimul act româncele cotate cap de serie numărul 2 se vor întâlni cu favoritele numărul 3, Emma Laine (Finlanda)/Kotomi Takahata (Japonia). Acestea au trecut astăzi de dublul Cristina Adamescu/Lisa-Marie Maetschke (Germania) cu scorul de 6-2, 3-6, 10-1.

În ultima partidă jucată pe terenul central al complexului Kültürpark Tenis Kulübü, perechea Raluca Șerban/Melis Sezer (Turcia) s-au impus la mare luptă în fața turcoaicelor Ayla Aksu/Pemra Ozgen, favoritele numărul 4, cu scorul de 6-3, 4-6, 10-8.

Alte știri din Tenis de câmp