Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Istanbul: Victorie românească în proba de dubluFlaviu Buboi / SportPictures.eu
30 Oct 2020

ITF Istanbul: Victorie românească în proba de dublu

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse au câștigat astăzi finala probei de dublu a turneului ITF W25 TED Republican Girls de la Istanbul, disputat în sală și dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Cotate drept capi de serie numărul 2, româncele au învins în finală perechea formată din britanica Maia Lumsden și turcoaica Melis Sezer, scorul stabilit după o oră și 11 minute de joc fiind 6-3, 6-4.

Formând deja o echipă bine închegată, Jaqueline și Gabriela și-au trecut în cont cel de-al treilea trofeu împreună după cele de la Arad din 2015 și Andrezieux-Boutheon (Franța), cucerit tot anul acesta. Interesant este faptul că ele au fost adversare în proba de simplu, acolo unde în sferturile de finală Jaqueline (favorită nr. 3) s-a impus cu 6-1, 6-4 în fața colegei sale, cotată ca favorită nr. 5. Din păcate, Jaqueline a fost eliminată în semifinală de principala favorită, estonianca Kaia Kanepi.

Alte știri din Tenis de câmp