Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Hodmezovasarhely: Duel românesc în optimiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Iun 2018

ITF Hodmezovasarhely: Duel românesc în optimi

La startul Hodmezovasarhely Ladies Open, turneu ITF cu premii totale de 60.000 USD, s-au aliniat la start patru jucătoare din România.

Cea mai bine cotată, favorită numărul 6 a tabloului de simplu, Alexandra Dulgheru, 125 WTA, a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la scorul de 4-1 în partida cu turcoaica Cagla Buyukakcay, 192 WTA.

Irina Bara, locul 167 WTA și favorită numărul 8 a tabloului, a trecut cu 6-0, 6-0 de lituanianca venită din calificări Joana Eidukonyte, locul 951 WTA, și va juca în optimi cu Miriam Bulgaru, locul 450 WTA, cea care a depășit-o pe argentinianca venită din calificări Nadia Podoroska, locul 370 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Cristina Dinu, locul 340 WTA, a fost nevoită să se recunoască învinsă cu scorul de 6-2, 6-2 de ucraineanca Anhelina Kalinina, locul 126 WTA, ea fiind eliminată și din proba de dublu. Făcând pereche cu o altă ucraineancă, Ganna Poznikhirenko, Cristina a cedat cu scorul de 6-3, 7-5 în fața dublului cap de serie numărul 2 format din Danka Kovinic (Muntenegru) și Nina Stojanovic (Serbia).

În această probă Irina Bara și slovaca Chantal Skamlova sunt principale favorite și au trecut în primul tur cu 6-4, 7-6 (3) de perechea Anastasia Grymalska (Italia)/Natalia Kostic (Serbia). În sferturile de finală ele vor juca contra perechii formate din unguroaica Reka-Luca Jani și argentinianca Nadia Podoroska.

Alte știri din Tenis de câmp