Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Dubai: O româncă luptă mâine pentru trofeuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Dec 2020

ITF Dubai: O româncă luptă mâine pentru trofeu

Sorana Cîrstea, locul 86 WTA, va juca sâmbătă în finala probei de simplu a Al Habtoor Tennis Challenge 2020, turneul ITF cu premii totale în valoare de 100.000 USD ce se desfășoară la Dubai, după ce astăzi a obținut o victorie la mare luptă contra slovenei Polona Hercog, locul 52 WTA şi cap de serie numărul 2. Jucătoarea originară din Târgoviște a reușit să se impună cu scorul de 7-5, 4-6, 7-5 la capătul unui joc foarte echilibrat ce a durat două ore și 30 de minute.

În ultimul act al turneului, Sorana o va întâlni pe cehoaica Katerina Siniakova, locul 64 WTA şi cap de serie numărul 5, cea care în cealaltă semifinală a zilei a dispus de compatrioata noastră Elena Gabriela Ruse, locul 177 WTA, tot după un meci de mare luptă. Cehoaica a câștigat cu 6-3, 6-7 (2), 6-4 după două ore şi 33 de minute, însă Gabriela trebuie să vadă jumătatea plină a paharului, aceea că în urma performanței realizate în această săptămână va urca de luni pe locul 159 WTA, ceea ce reprezintă cea mai bună clasare din carieră.

Alte știri din Tenis de câmp