Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Izmir: Cu motoarele turateAndreea Alexandru / Mediafax Foto
22 Iun 2017

ITF Izmir: Cu motoarele turate

Mihaela Buzărnescu face un nou turneu remarcabil și se califică în semifinalele probei de simplu a turneului ITF cu premii totale în valoare de 60.000 USD ce are loc la Izmir. În sferturl de finală disputat astăzi contra jucătoarei belgiene An-Sophie Mestach, clasată pe poziția 264 WTA, compatrioata noastră poziționată la o distanță de trei locuri în spatele adversarei sale s-a impus de o manieră categorică cu 6-3, 6-1 în o oră și 34 de minute de joc.

Cu un moral deosebit, Mihaela va juca în penultimul act cu principala favorită a tabloului, bulgăroaica Viktoriya Tomova, locul 182 WTA.

Din păcate, oboseala acumulată în meciul de simplu s-a făcut simțită în meciul de dublu, pierdut de Mihaela și Gabriela Ruse în disputa cu favoritele numărul 3, Emma Laine (Finlanda)/Kotomi Takahata (Japonia). Acestea au învins în 55 de minute cu 6-3, 6-0, tot o înfrângere suferind și cealaltă reprezentantă a României în proba de dublu. Perechea Raluca Șerban/Melis Sezer (Turcia) a cedat 1-6, 2-6 în meciul disputat contra dublului An-Sophie Mestach (Belgia)/Nina Stojanovic (Serbia).

Alte știri din Tenis de câmp