Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF: Antonescu și Jecan, al doilea trofeu la dublu în două săptămâniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Feb 2016

ITF: Antonescu și Jecan, al doilea trofeu la dublu în două săptămâni

Vasile Antonescu și Alexandru Jecan au obținut trofeul în proba de dublu a turneului ITF 10k de la Cartagena, din Spania. După ce au obținut calificarea în finală după victorii în minim de seturi, Vasile și Alex au depășit în ultimul act cu 6-4, 6-1 perechea formată din spaniolul Carlos Taberner și japonezul Kento Yamada. Cei doi compatrioți au obținut, astfel, al doilea trofeu consecutiv după cel câștigat săptămâna trecută la Murcia.

Pe aceleași coordonate se înscrie și Gabriela Ruse. Dublă învingătoare la Belek săptămâna trecută, Gabriela este în semifinalele probei de simplu și în finala probei de dublu la SPX Cup Women's tot din Antalya, turneu dotat cu premii de 10.000 USD. În finala de dublu, Gabriela și partenera sa americanca Dasha Ivanova le vor întâlni pe croata Adrijana Lekaj și bulgăroaica Viktoriya Tomova, în timp ce la simplu compatrioata noastră clasată pe locul 499 WTA va juca în penultimul act contra slovacei Petra Uberalova, 613 WTA și favorită numărul 5.

Alte știri din Tenis de câmp