Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ITF Ankara: Fără românce în finalăBogdan Iordache / Mediafax Foto
18 Dec 2015

ITF Ankara: Fără românce în finală

După ce a câștigat duelul românesc din sferturile de finală ale turneului ITF de la Ankara dotat cu premii totale de 50.000 USD, Alexandra Cadanțu a ratat astăzi intrarea în ultimul act al probei de simplu.

Ieri, jucătoarea clasată pe locul 266 WTA a învins-o pe Cristina Dinu (233 WTA) cu 6-1, 6-1 după 75 de minute. Meciul de astăzi din semifinale s-a desfășurat după un alt scenariu, mult mai complicat pentru compatrioata noastră. A doua favorită a tabloului, turcoaica Cagla Buyukakcay (129 WTA), a fost mult mai solidă chiar și pentru experimentata jucătoare din București. După un meci maraton ce a durat aproape 3 ore și 20 de minute, Buyukakcay a învins cu 6-4, 6-7 (2), 7-5 în cel mai disputat meci al turneului.

Pentru prestația sa din turneu, Alexandra a primit 29 de puncte de clasament ce îi asigură un salt de 29 de locuri în clasament, urmând ca de luni să ocupe locul 237 WTA. Cristina Dinu a obținut 15 puncte și urcă de săptămâna viitoare 5 locuri până pe 228 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp