Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
IRB Nations Cup din nou la BucureștiSportPictures.eu
11 Apr 2014

IRB Nations Cup din nou la București

Iunie va fi luna meciurilor internaționale ale forțelor în ascensiune din lumea rugbystică.

International Rugby Board a anunțat că IRB Nations Cup va avea loc în Romania între 13 si 22 iunie, avându-le ca protagoniste pe Emerging Ireland, Rusia, Uruguay și gazda, România.

Competitia se va desfasura pe parcursul a trei zile de meci – 13, 18 si 22 iunie – pe Stadionul National Arcul de Triumf, Bucuresti.

Turneul are o importanta esentiala in dezvoltarea performantei natiunilor participante, dar si in dezvoltarea rugbyului in tara gazda.

Intr-un an care include cea de a doua editie a IRB Tbilisi Cup in Georgia in iunie, o versiune extinsa a IRB Pacific Nations Cup, meciuri internationale ale Samoa, SUA, Canada in iunie, tarile din cel de-al doilea esalon valoric vor fi din nou expuse la competitii disputate in drumul lor spre Cupa Mondiala 2015.

Directorul de Competitii si Inalta Performanta al IRB, Mark Egan, a declarat: “Deja vedem beneficiile competitiilor internationale destinate echipelor din cel de-al doilea esalon valoric, iar editia 2014 a IRB Nations Cup va fi un pas inainte in sprijinirea acestor echipe in vederea obtinerii celor mai bune rezultate in viitor.”

“Suntem alaturi de echipele din cel de-al doilea esalon valoric in incercarea lor de a reduce diferenta dintre ele si tarile esalonului intai printr-un program de investitii strategice, de sprijin al inaltei performante si prin dezvoltarea de structuri competitionale. IRB Nations Cup joaca un rol major in indeplinirea acestui obiectiv.“

“Sunt foarte incantat ca acest eveniment va avea loc inca o data in Romania. Avem deja o traditie in organizarea IRB Nations Cup la Bucuresti si sper ca in acest an echipele sa fie si mai puternice. Pare ca vom avea niste partide foarte disputate cu patru echipe bune, ceea ce va atrage cu siguranta un public numeros la stadion. Spectacolul continua”, a declarat Alin Petrache, presedintele Federatiei Romane de Rugby.

 

Programul IRB Nations Cup 2014

 

Vineri, 13 iunie

Emerging Ireland vs. Rusia 17:00

Romania vs. Uruguay 19:00

 

Miercuri, 18 iunie

Emerging Ireland vs. Uruguay 17:00

Romania vs. Rusia 19:00

 

Duminică, 22 iunie

Rusia vs. Uruguay 17:00

Romania vs. Emerging Ireland 19:00

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby