Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Horia Tecău, victorie facilăAFP / Mediafax Foto
05 Feb 2014

Horia Tecău, victorie facilă

În proba de dublu a turneului ATP de la Zagreb, dublul format de Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer au întâlnit din postura de cap de serie numărul 2 al competiției perechea formată din germanii Benjamin Becker și Daniel Brands.

Jucători de prima sută de locuri în clasamentul de simplu, germanii se prezintă cu rezultate mai puțin consistente în ceea ce privește participarea la concursurile de dublu. Acesta a fost și explicația unui meci mai scurt de o oră, integral la dispoziția celor care ocupă locurile 28 (Horia) și 22 (Jean-Julien) în clasamentul de dublu ATP – 6-2, 6-3. Cu două break-uri în momente-cheie ale primului set – la 2-1 și 5-2 în favoarea lor – cuplul româno-olandez și-a adjudecat primul set în 25 de minute. Ceva mai animat a fost setul secund, în care germanii au avut și 7 mingi de break, toate anulate. În schimb, Horia și JJ au convertit singura minge de break pe care și-au procurat-o și au câștigat setul secund cu 6-3.

Următorul tur, sferturile de finală, îi provoacă lui Horia reîntâlnirea la mai puțin de o săptămână cu ucraineanul Serghei Stakhovsky, prezent în turneul de dublu alături de rusul Mihail Youzhny.

Alte știri din Tenis de câmp