Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
 Horia Tecău a primit de la ITF trofeul de campion mondial la dublu pentru 2015Paul Zimmer / ITF Tennis
06 Iun 2016

Horia Tecău a primit de la ITF trofeul de campion mondial la dublu pentru 2015

Horia Tecău a primit trofeul de campion mondial la dublu pentru anul 2015, din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), în cadrul unei gale care a avut loc la Paris, potrivit site-ului oficial al ITF.

Astfel,  la ”World Champions Dinner” au fost recompensați  sârbul Novak Djokovic , liderul mondial al clasamentului ATP și  americansa  Serena Williams , din nou prima în clasamentul WTA la finalul lui 2015, precum și olandezul Jean-Julien Rojer şi Horia Tecău, cel mai bun dublu masculin din lume anul trecut, și, cel mai bun dublu feminin, Martina Hingis(SUI)/Sania Mirza(IND).

Horia Tecău a jucat în 2016 la Roland Garros, a pierdut în turul 2 al turneului de dublu masculin, dar a rămas în Franța, pentru a primi trofeul. El a fost singur pe scenă pentru Jean Julier Rojer se afla în Olanda.

Horia Tecău şi Jean Julien  Rojer au terminat pe primul loc în clasamentul de dublu ”ATP Race 2015” la finele anului 2015, după ce au câştigat trei titluri la dublu printer care și Wimbledon şi Turneul Campionilor de la Londra.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp