Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Hochei pe iarbă: Singurul meci de seniori va avea loc la București, pe 28 septembrieAFP / Mediafax Foto
19 Sep 2014

Hochei pe iarbă: Singurul meci de seniori va avea loc la București, pe 28 septembrie

În data de 28 septembrie, la București, va avea loc singurul meci de seniori la hochei pe iarbă. În programul ediției a treia a Trofeului ”Leonid Dulimof”, la baza Voinicelul, se va desfășura partida dintre HC Rapid și CSS 2, ambele din București. Ora de începere a jocului este 12.00. 

Manifestările vor începe la ora 11.00, când e programat un joc de copii sub 14 ani, între CSO Voluntari și Selecționata Bucureștiului, după care, de la ora 13.00, triunghiularul se va închide cu un joc de tineret sub 21 de ani, între aceleași echipe, CSO Voluntari și Selecționata București.

Precedentul meci între seniori s-a desfășurat anul trecut, tot între Rapid și CSS 2, la ediția 2013 a Trofeului Leonid Dulimof, când s-a înregistrat egalitate. La loviturile de departajare s-a impus echipa rapidistă.

Agenda competițională a Federației Române de Hochei pe Iarbă nu include campionate sau Cupa României pentru seniori, categoria maximă de vârstă fiind cea de tineret sub 21 de ani. România nu are echipe naționale de seniori implicate în competițiile internaționale.

Alte știri din Alte sporturi