Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Hattrick Fatai în victoria AstreiAlexandru Hojda / Mediafax Foto
31 Iul 2014

Hattrick Fatai în victoria Astrei

Astra Giurgiu a debutat perfect în actualul sezon de Europa League, învingând fără drept de apel formația cehă Slovan Liberec, cu 3-0.

Meciul a început practic de la 1-0, după ce Kehinde Fatai a reușit să scape din marcaj în minutul 4 și să șuteze fără speranțe la colțul scurt.

În repriza secundă, dominarea cvasitotală a giurgiuvenilor s-a materializat cu alte două reușite semnate de același atacant nigerian Fatai. Astra a luat o serioasă opțiune pentru calificare, ținând cont de scorul de forfait de la finalul primei manșe. 

La meci a asistat și selecționerul României Victor Pițurcă, antrenorul urmărind în mod deosebit prestația lui Fatai, care și-a depus deja dosarul pentru obținerea cetățeniei române, iar în toamnă va deveni eligibil pentru tricoul naționalei.

Iată care a fost unsprezecele trimis în teren de antrenorul Astrei, Daniel Isăilă: Silviu Lung jr - Platsikas, Găman, Ben Youseff, Maranahao - Yahaya, Laban - Enache, Budescu, William - Fatai. Au mai jucat în repriza secundă: Rus, Bukari și Cristescu.

Returul va avea loc peste o săptămână la Liberec, echipă care este gata să bifeze o a treia eliminare în cupele europene suferită în fața unei echipe din România. 

Alte știri din Fotbal