Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Hațegan arbitrează un meci de top din Liga CampionilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Oct 2018

Hațegan arbitrează un meci de top din Liga Campionilor

“Centralul” din Arad va arbitra partida dintre Barcelona și Inter Milano, din grupa B, care se va disputa miercuri, 24 octombrie, de la ora 22:00. Cele două formații se află la egalitate de puncte, șase, după primele două etape disputate.

Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitri adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.

Vicepreședintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, a fost delegat de UEFA ca observator de arbitri la partida din Liga Campionilor dintre Șahtior Donețk și Manchester City.

Partida va avea loc marți, 23 octombrie, la Harkov, și va începe la ora 22:00.

De asemenea, în perioada 12-15 noiembrie, în Olanda, la Zeist, va avea loc al treila curs UEFA dedicat arbitrilor VAR. La această întâlnire, România va avea trei reprezentanți, arbitrul central Ovidiu Hațegan, și asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal