Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Hănescu, prezență scurtă la GstaadSportPictures.eu
21 Iul 2014

Hănescu, prezență scurtă la Gstaad

În primul tur al Crédit Agricole Suisse Open ce se desfășoară la Gstaad, în Elveția, turneu dotat cu premii totale în valoare de 426.605 euro, Victor Hănescu a fost depășit de Juan Monaco, argentinianul clasat pe locul 105 în ierarhia ATP. După 85 de minute de joc, sud-americanul a tranșat în favoarea sa o partidă echilibrată, încheiată în două seturi – 6-4, 7-5.

Victor a debutat bine în meci și a avut două șanse de break în ghemul secund, dar Monaco a revenit și a readus egalitatea pe tabelă. După o serie de ghemuri albe sau încheiate la 15, argentinianul a reușit break-ul în ghemul 9 și a închis apoi setul pe propriul serviciu.

Setul secund are o derulare total diferită față de primul și Victor își câștigă ghemul de serviciu și deschide tabela după ce a anulat două mingi de break, însă în ghemul 3 nu reușește să facă față asaltului lui Monaco. Victor reușește să facă rebreak-ul, însă cedează din nou în ghemul 7. După ce anulează o minge de meci în ghemul 9, Hănescu schimbă tabela la 5-4 în favoarea adversarului său și profită de secvența mai bună de joc și egalează. Monaco nu cedează și face un rebreak alb pentru ca apoi să pună capăt meciului.

Astfel, jucătorul român pune capăt participării la Gstaad, pentru care primește un cec în valoare de 4.385 de euro.

Alte știri din Tenis de câmp