Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Hănescu părăsește turneul de la ZagrebAFP / Mediafax Foto
05 Feb 2014

Hănescu părăsește turneul de la Zagreb

Primul tur al turneului PBZ Zagreb Indoors (Croația), cu premii totale în valoare de 426.605 Euro, a fost și ultimul pentru Victor Hănescu. Cu oboseala acumulată la capătul întâlnirii de Cupă Davis disputată în Ucraina la sfârșitul săptămânii trecute, Victor l-a înfruntat pe Andrei Golubev, din Kazahstan, ocupant al locului 87 în clasamentul ATP, într-un meci ce a durat aproape două ore și jumătate.

Întâlnirea a pornit echilibrat, fiecare combatant reușind să-și adjudece propriul serviciu. În tiebreak diferența a făcut-o punctul pierdut de Victor la 6-6 pe propriul serviciu și doza mai mare de concentrare a lui Golubev din punctul imediat următor, care i-a permis să-și treacă în cont primul set.

Actul secund pornește cu un break al lui Victor, care își păstrează acest avantaj până la finalul setului – 6-4 și se intră în decisiv.

Jucătorul din Kazahstan pornește lansat și conduce cu 3-0 la ghemuri, însă Victor recuperează și egalează la 5. Tot tiebreak-ul este soluția pentru departajare, iar cel care care a greșit mai puțin și de această dată este tot Golubev. Adversarul lui Victor câștigă tiebreak-ul cu 7-5 și face pasul în turul următor, în timp ce Victor își încheie participarea la Zagreb.

Alte știri din Tenis de câmp