Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Hănescu la lecția de spaniolăSportPictures.eu
08 Iul 2014

Hănescu la lecția de spaniolă

Într-un meci din cadrul primului tur al SkiStar Swedish Open, Victor Hănescu a repurtat o victorie în două seturi identice – 6-4, 6-4 – în fața spaniolului Pablo Andujar, ocupant al locului 75 în ierarhia de simplu ATP. Jucătorul nostru, aflat acum pe locul 104 ATP, avea până înaintea meciului de astăzi palmares pozitiv cu spaniolul, scorul fiind 2-1, iar toate cele trei partide au fost disputate pe zgură. Cea mai animată întâlnire a fost cea de acum doi ani de la Roland Garros, de altfel și ultima disputată între cei doi, încheiată după cinci seturi.

Astăzi, tot pe zgură, Victor a gestionat mai bine cursul jocului încă din startul partidei, trecând repede la conducere cu un break în ghemul 2. Andujar a răspuns cu un break alb în ghemul 5 și părea că înclină în favoarea lui balanța având o minge de break și în ghemul 7, dar Victor a reușit să o anuleze și să își concretizeze serviciul. Mai mult, în ghemul 10 a întors de la 30-15 și a reușit trei puncte consecutive pentru a-și trece în cont primul set.

În actul secund Andujar face break-ul și se detașează la 4-2, dar Victor revine cu o serie de patru ghemuri în care break-ul de 4-4 a fost momentul cheie al partidei. Pe serviciul spaniolului, Victor a luptat exemplar și a transformat a cincea minge de break pe care și-a construit-o, după care a închis partida după aproape 100 de minute cu un break alb.

În turul secund al turneului dotat cu premii totale în valoare de 426.605 euro, Victor va întâlni un alt spaniol, dar de data aceasta misiunea este mult mai dificilă. Adversarul său se numește David Ferrer, locul 7 ATP și principal favorit al turneului.

Alte știri din Tenis de câmp