Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii în cadrul campaniei "Orice campion are un început"SportPictures.eu
01 Oct 2014

Hănescu a făcut schimb de mingi cu 170 de copii în cadrul campaniei "Orice campion are un început"

Tenismenul Victor Hănescu a participat în această săptămână, la Cluj-Napoca, la cea de-a patra etapă a campaniei pe care a demarat-o "Orice campion are un început", unde a făcut schimb de mingi cu aproximativ 170 de copii, iar celor mai talentaţi le-a oferit echipament sportiv.

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, copiii au primit din partea tenismenului mingi, rachete de tenis, tricouri, şepci şi alte articole sportive.

După ce a oferit cadouri copiilor, Hănescu a participat şi la o sesiune de autografe şi fotografii.

"Am petrecut o zi frumoasă la Cluj-Napoca în mijlocul a aproximativ 170 de copii pasionaţi de tenis. Obiectivul meu a fost îndeplinit. Am văzut foarte mulţi copii fericiţi să afle din secretele tenisului. Micuţii au primit echipamente profesioniste de joc. Am văzut câţiva copii foarte talentaţi şi mi-am dat seama că nivelul de joc aici la Winners Tenis Club este unul foarte ridicat. Sunt încântat de condiţiile pe care le-am găsit la această bază sportivă şi cred că micuţii au posibilitatea să fie următorii urmaşi ai lui Ilie Năstase şi ai mei", a declarat Victor Hănescu.

Victor Hănescu susţine dezvoltarea tenisului pentru juniori, prin campania "Orice campion are un început", ce vizează sprijinirea a mii de elevi şi juniori din toată ţara. Această iniţiativă vine din dorinţa tenismenului român de a porni o mişcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Tenis de câmp