Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Handbal masculin românesc la superlativ
01 Ian 2014

Handbal masculin românesc la superlativ

2013 a adus pentru a 8-a oară în ultimii 9 ani titlul de cel mai bun handbalist al anului unui alt sportiv al clubului HCM Constanţa. După Rudi Stănescu în 2006 și 2007, Laurenţiu Toma în 2009 și Mihai Popescu în 2010, 2011 şi 2012, a venit rândul lui Alexandru Şimicu să completeze lista sportivilor premianţi ai clubului constănţean.

Câştigător pentru prima oară în carieră al acestui titlu, sportivul de 25 de ani a avut evoluţii apreciate atât la echipa de club cât şi la echipa naţională, alături de care se pregăteşte chiar în aceste zile pentru meciurile ce vor decide câştigătoarea grupei a 2-a preliminare pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal ce va avea loc în anul 2015 în Qatar .

Titlul de cel mai bun handbalist al anului (și cea mai bună handbalistă) se acordă de către FRH începând cu anul 2006 şi are la bază evoluţia fiecărui sportiv român la această disciplină sportivă în fiecare competiţie recunoscută de către FRH, în anul respectiv.

Alte știri din Handbal