Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Halep își începe sezonul la AdelaideZUMA Wire/HEPTA/SportPictures.eu
13 Ian 2020

Halep își începe sezonul la Adelaide

Aventura din 2020 a Simonei Halep în circuitul profesionist de tenis începe cu participarea la turneul Adelaide International, competiție de categoria Premier dotată cu premii totale în valoare de 782.900 USD.

Pe terenurile de hard ale Memorial Drive Tennis Centre din localitatea situată în sudul Australiei, constănțeanca a debutat în proba de dublu împreună cu Raluca Olaru. Jucătoarele tricolore le-au avut ca adversare pe Kveta Peschke (Cehia) și Demi Schuurs (Olanda), cele care formează perechea cap de serie numărul 2 a tabloului, în fața cărora s-au înclinat în supertiebreak. După o oră și 50 de minute favoritele s-au impus cu 7-6 (2), 4-6, 10-3, iar Simona și Raluca părăsesc competiția cu un cec comun în valoare de 1.520 USD și câte un punct de clasament.

Constănțeanca clasată pe locul 4 în ierarhia mondială de simplu va continua să evolueze la Adelaide în această probă, acolo unde datorită statutului său de cap de serie numărul 2 va juca direct în turul secund marți dimineață împotriva reprezentantei gazdelor Ajla Tomljanovic, locul 52 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp