Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
WTA Roma: Halep câștigă și va juca semifinalaGabriel Petrescu / Mediafax Foto
15 Mai 2015

WTA Roma: Halep câștigă și va juca semifinala

Meciul românesc de la Internazionali BNL d'Italia s-a încheiat în mai puțin de o oră și a avut-o drept câștigătoare pe Simona Halep.

Alexandra Dulgheru, venită după o minunată serie de meciuri câștigate din calificări până la nivelul sferturilor de finală, meciuri care au solicitat-o consistent în plan fizic, nu a rezistat asaltului constănțencei aflată într-o formă de zile mari. De aici și diferența înregistrată pe tabelă, diferență ce pare foarte mare – 6-1, 6-0 – dar care nu este deloc exagerată în raport cu jocul prestat.

Alexandra a făcut reverența de final la Roma și cele 190 de puncte acumulate o propulsează 16 locuri în ierarhia de simplu. De notat și premiul de 46.000 EUR câștigat de Dulgheru, în timp ce Simona continuă cursa pentru titlul de regină așteptând să afle numele adversarei sale la sfârșitul întâlnirii dintre Carla Suarez-Navarro și Petra Kvitova.

Alte știri din Tenis de câmp