Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Halep câștigă demonstrativul de la MadridSportPictures.eu
05 Mai 2017

Halep câștigă demonstrativul de la Madrid

Ca o prefață a turneului Mutua Madrid Open, aseară a avut loc la Madrid ”Tie Break Tens”, un turneu demonstrativ în cadrul căruia 8 tenismeni și tenismene au jucat sistem eliminatoriu câte un tiebreak până la 10. A fost un spectacol agreabil și rapid în același timp, în total 4 ore, gustat de publicul prezent.

Proba fetelor a fost câștigată de Simona Halep, cea care și-a folosit calitățile pentru a trece de Johanna Konta, 10-2, în primul tur în numai 11 minute, apoi în semifinale de Monica Puig, 10-5 în 12 minute, pentru ca în finală să o învingă pe Svetlana Kuznețova, 10-6 în 14 minute.

Tie Break Tens a mai organizat până la ediția sa madrilenă încă două turnee. Evenimentul inaugural al acestui concept a avut loc la Royal Albert Hall din Londra, în decembrie 2015, iar al doilea turneu a avut loc în octombrie 2016 la Viena. Având un scop caritabil, Tie Break Tens Madrid a donat 100.000 USD victimele violenței domestice printr-o donație către organizația ”The Mutua Charity” care are ca scop susținerea acestor persoane.

Simona Halep și câștigătorul probei masculine, Grigor Dimitrov, au primit câte un cec în valoare de 250.000 USD, constănțeanca urmând a dona jumătate din sumă către o organizație caritabilă.

Alte știri din Tenis de câmp