Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
BRD Bucharest Open: Halep, al doilea titlu la București!Alexandru Dobre / Mediafax Foto
17 Iul 2016

BRD Bucharest Open: Halep, al doilea titlu la București!

Al doilea titlu la București obținut de Simona Halep a venit după o victorie de manieră categorică în fața letonei Anastasija Sevastova, locul 66 WTA. 12 ghemuri disputate în 47 de minute i-au adus Simonei 280 de puncte și un cec în valoare de 43.000 USD, jocul prestat de constănțeancă fiind devastator pentru adversara sa.

Trebuie căutat atent în statistici pentru a descoperi când a fost înregistrată ultima oară o victorie cu 6-0, 6-0 într-o finală de turneu de categoria WTA International, însă scorul reflectă pe deplin diferența de valoare dintre cele două jucătoare. Este totuși o performanță pentru jucătoarea letonă în vârstă de 26 de ani ce în mai 2013 își anunța retragerea din tenis, dar a revenit la începutul anului trecut și a reușit acum să ajungă în a doua finală de turneu WTA în interval de o lună. Simona i-a întrerupt seria de victorii fără set cedat de la București și câștigă al doilea titlu al anului după cel de la Madrid, urcând acum în ”Road to Singapore” pe locul 6.

Chiar dacă a anunțat că nu va participa la Olimpiada de la Rio, Simona este susținută necondiționat de suporterii români, fericiți că au putut viziona pe viu, la București, o jucătoare de top 5 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp