Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
HCM aproape de o surprizăSportPictures.eu
17 Mar 2014

HCM aproape de o surpriză

Campionii României la handbal masculin şi proaspăt câştigători ai Cupei României, formaţia HCM Constanţa, a susţinut duminică 16 martie, la Berlin, derbyul grupei D a Cupei EHF, întâlnind puternica formaţie germană Fuchse, favorita grupei şi organizatoarea turneului Final Four al acestei competiţii.

După ce în tur constănţenii remizaseră acasă, 31-31, replica lor a fost şi de această dată foarte bună, mai ales că jucau fără doi oameni de bază, Csepreghi şi Criciotoiu. După un început mai greoi, 4-1 pentru gazde, handbaliştii antrenaţi de Zvonko Sundovski au echilibrat jocul şi până la pauză au reuşit să se apropie la doar un gol, 12-11. La reluare, echilibrul s-a menţinut, constănţenii reuşind chiar să egaleze, 14-14 în minutul 36. Momentul psihologic s-a consumat imediat după egalare, când oaspeţii au rămas cu un om în minus pe teren şi în aceste condiţii Fuchse a reuşit să se desprindă la 4 goluri, 18-14 în minutul 40. Chiar dacă băieţii noştri au încercat să revină, berlinezii au gestionat bine finalul de partidă şi s-au impus în cele din urmă cu 28-26 (12-11), rezultat ce le consolidează poziţia de lideri ai grupei, cu 7 puncte.

În urma acestei înfrângeri, HCM Constanţa a pus capăt unei perioade de 6 luni şi jumătate (de la 1 septembrie 2013) de când nu mai pierduseră un meci în toate competiţiile în care fusese angrenată.

Formaţia noastră păstrează şanse de calificare în sferturile de finală ale Cupei EHF, însă trebuie să câştige următoarele 2 meciuri, cu Sporta Hlohovec (22 martie, în deplasare) şi Chambery (30 martie, acasă), în acest moment aflându-se pe locul 3 în grupă, cu 4 puncte.

Alte știri din Handbal