Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
HCM Constanţa în grafic pentru un nou titluSportPictures.eu
11 Mai 2014

HCM Constanţa în grafic pentru un nou titlu

Într-o deplasare dificilă, disputată duminică 11 mai, HCM Constanţa a reuşit să-şi păstreze invincibilitatea în acest sezon de Ligă Naţională, câştigând cu 33-31, la pauză 20-16, disputa cu Potaissa Turda.

Dejucând foarte bine planul tactic gândit de antrenorul celor din Turda, Horaţiu Gal, care a ales să folosească o apărare avansată şi un joc om la om în jumătatea proprie, constănţenii au mizat pe artificii tehnice şi au avut câştig de cauză, conducând în permanenţă jocul, arătând prospeţime şi o foarte bună condiţie fizică, în ciuda sezonului încărcat de până acum.

După ce au avut un avans de patru goluri la pauza primei reprize, 20-16, şi s-au distanţat chiar la şase goluri în minutul 40, scor 25-19, pe final, elevii lui Zvonko Sundovski au mai pierdut din tempo şi au dat posibilitatea gazdelor să se apropie periculos. Nu a fost însă suficient pentru a schimba soarta acestei partide, încheiată cu 33-31 pentru oaspeţi, care fac un pas imens spre un nou titlu naţional.

Având un golaveraj de plus 11 şi un maximum de puncte după primele două jocuri cu Ştiinţa Bacău şi Potaissa Turda, HCM Constanţa ar mai avea nevoie, teoretic, de o victorie pentru a ieşi campioană.

Următoarele două meciuri în turneul Final 3 sunt disputele dintre Ştiinţa Bacău şi Potaissa Turda, programate săptămâna viitoare. HCM Constanţa se va axa, în schimb, pe turneul Final 4 al Cupei EHF din Berlin (Germania). Campioana României înfruntă sâmbătă, 17 mai, pe Montpellier în semifinale.

Alte știri din Handbal