Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
HCM Baia Mare, victorie entuziasmantăPaul Ursachi / SportPictures.eu
05 Feb 2016

HCM Baia Mare, victorie entuziasmantă

În Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” din Baia Mare, HCM a reușit o nouă victorie entuziasmantă în fața a 2.300 de spectatori. Intrată fără puncte în grupa principală 1, echipa maramureșeană a obținut victorii pe linie și ocupă acum locul 4 în, loc ce îi asigură calificarea în sferturile de finală.

În meciul al treilea din faza grupelor principale, elevele antrenorului Aurelian Roșca au primit vizita celor de la FTC-Rail Cargo Hungaria, echipă care a suferit până astăzi o singură înfrângere în ediția 2015/2016 a EHF Champions League, la două goluri diferență, în deplasarea de pe terenul liderului Rostov Don. După un meci controlat autoritar de ele cu precădere în repriza secundă, băimărencele au tranșat victoria cu scorul de 32:24 (16:14). Conduse excelent de Pineau, gazdele au debordat în ultimele 20 de minute, detașându-se de la +1 la +8 goluri pe tabelă.

Golurile formației HCM Baia Mare au fost înscrise de Allison Pineau – 10, Melinda Geiger - 4, Valentina Ardean-Elisei - 4, Katarina Jezic - 4, Gabriela Perianu - 4, Lois Abbingh - 2, Alexandra Do Nascimento – 2, Adriana Nechita - 2.

Mâine vor avea loc celelalte meciuri din grupă, liderul Rostov Don va întâlni pe teren propriu ultima clasată Thuringer, iar Larvik va primi vizita franțuzoaicelor de la Fleury Loiret Handball.

În clasamentul grupei 1 pe primul loc se află Rostov pe Don, cu 12 puncte, urmată de FTC-Rail Cargo Hungaria 9 p, Larvik 6 p, HCM Baia Mare 6 p, Fleury Loiret Handball 4 p, Thuringer HC 1 p.

Următoarea partidă pe care băimărencele o vor disputa va avea loc duminica viitoare, pe 14 februarie, în deplasare la Fleury Loiret Handball, iar o victorie le poate asigura intrarea în sferturi.

Alte știri din Handbal