Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
HCM Baia Mare, distracţie cu publicSportPictures.eu
18 Feb 2014

HCM Baia Mare, distracţie cu public

Nu degeaba HCM-ul este pe primul loc şi face achiziţii internaţionale pe bandă rulantă! De acest lucru s-a convins şi Gheorghe Tadici, care nu a avut soluţii nici măcar la nivel verbal în partida pe care formaţia sa, HC Zalău a pierdut-o astăzi,18 februarie, acasă cu liderul campionatului, HCM Baia Mare. Scorul de 33-21 (la pauză 17-8) pentru băimărence ne poate da o idee despre cele petrecute pe teren, acest meci de debut al etapei cu numărul 18 din Liga Naţională de handbal feminin fiind dominat de la început şi până la sfârşit de echipa care defilează în campionat.

Relevant, HC Zalău nu a condus nici măcar o singură dată. A fost 2-3 în minutul 7, după care s-a ajuns la 2-5 (minutul 8) şi apoi la 3-5 (minutul 11), într-o perioadă în care gazdele au avut două jucătoare eliminate. Urmează un joc de apărare excelent pentru oaspete şi scorul capătă proporţii, 3-10 (minutul 20). Pâna în minutul 28 ambele echipe au punctat de câte 4 ori, astfel că scorul a devenit 7-14, dar Baia Mare a dorit să încheie frumos repriza şi a mai înscris de trei ori, scorul pauzei devenind  8-17.

Partea a doua a fost controlată în cea mai mare parte de echipa băimăreană, care s-a distanţat în chiar primul minut de joc la 10 goluri diferenţă. Apoi handicapul a crescut la 10-21 (minutul 35), după care a intervenit o relaxare în tabăra oaspetelor şi handbalistele din Zalău au redus scorul pe tabelă până la 15-22 (minutul 41). Şapte minute mai târziu s-a ajuns din nou la borna de 10 minus: 17-27 (minutul 48). În ultimele minute de joc Tadici a cerut de două ori time-out încercând să transmită ceva salvator echipei sale, dar ce mai era de spus când beneficiezi de 12 lovituri de la 7 metri şi totuşi pierzi la 12 goluri?!

S-a terminat 33-21 pentru HCM Baia Mare care îşi betonează prima poziţie, în timp ce HC Zalău aşteaptă rezultatele etapei de mâine pentru a şti dacă locul 5 ocupat în acest moment i se cuvine sau nu.  

Pentru HCM au înscris: Buceschi 11 goluri, Geiger 7, Ardean 4, Nechita 4, Marin 3, Ghionea 3, Tătar 1, în timp ce la Zalău s-a remarcat extrema Constantinescu care a fructificat 13 din cele 25 de aruncări la poartă (7 din 7 metri).

Alte știri din Handbal