Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
Grupă interesantă pentru CSM Digi OradeaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Sep 2015

Grupă interesantă pentru CSM Digi Oradea

După cum informează site-ul Ligii Europene de Natație – www.len.eu – sorții au hărăzit campioanei naționale la polo pe apă CSM Digi Oradea o grupă complicată în al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor, toate celelalte trei contracandidate fiind reprezentantele unor țări cu tradiție în poloul mondial.

Orădenii îi vor avea ca adversari în grupa ce se va disputa în Italia, la Busto Arsizio, pe spaniolii de la CN Sabadell, pe muntenegrenii de la Jadran Carine Herceg Novi şi gazdele de la BPM Sport Management Verona. Astfel, elevii lui Kalman Kadar se vor lupta pentru cele două locuri care asigură dreptul de a juca în grupele principale ale Ligii Campionilor cu veronezii pe care i-au întâlnit și în grupa din primul tur preliminar, cele două echipe terminând la egalitate 11-11. Spaniolii de la Sabadell se află în căutarea primei calificări în faza grupelor principale, în timp ce Herceg Novi, ca și orădenii, sunt prezențe constante în fazele avansate ale competiției.

Meciurile se vor disputa în perioada 18-20 septembrie, iar componența celor patru grupe ale celui de-al doilea tur preliminar al Ligii Campionilor este următoarea:

Grupa D – la Atena

AN Brescia (ITA)

Vouliagmeni NC (GRE)

OSC Budapest (HUN)

Montpellier Waterpolo (FRA)

 

Grupa E – la Hanovra

Szolnoki Dozsa-Kozgep (HUN)

VK Radnicki Kragujevac (SRB)

Waspo1898 Hannover (GER)

VK Budva (MNE)

 

Grupa F – la Rijeka

VK Primorje Erste Bank Rijeka (CRO)

ASC Duisburg (GER)

Spartak Volgograd (RUS)

CN Marseille (FRA)

 

Grupa G – la Busto Arsizio

CN Sabadell (ESP)

BPM Sport Management Verona (ITA)

CSM DiGi Oradea (ROU)

Jadran Carine Herceg Novi (MNE)​

Alte știri din Polo