Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Grupa de calificare u17: Rusia - România 4-0Marius Dumbraveanu / Mediafax Foto
12 Oct 2015

Grupa de calificare u17: Rusia - România 4-0

Grupa a opta de calificare la Turul de Elită a programat luni, la Buftea şi Mogoşoaia, partidele din prima etapă a turneului. Rusia şi Suedia au punctaj maxim, după ce au dispus de România, respectiv Slovacia

Primul meci al zilei a avut loc la Buftea, acolo unde naţionala Suediei s-a impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Sandra Nilsson (32), Matilda Ovenberger (51), Nellie Lilja (77), respectiv Veronika Jančová (78).

A urmat partida de la Mogoşoaia, în care naţionala U17 a României a întâlnit echipa similară a Rusiei. Conduse de pe bancă de Adrian Ambrosie, tinerele junioare reprezentând culorile ţării noastre au terminat prima repriză cu un scor alb. După reluare, balanţa s-a înclinat în favoarea Rusiei, intrarea Alenei Gusova dovedindu-se decisivă.

Purtătoarea tricoului cu numărul 20 a reuşit un hat-trick în 20 de minute (49, 62, 69), pentru ca Maksimova, o altă nouă intrată în repriza secundă, să închidă tabela la 4-0 pentru naţionala rusă (75).

În clasament, Rusia are punctaj maxim, la fel ca şi Suedia, dar are avantajul golaverajului mai bun. La polul opus, Slovacia şi România ocupă ultimele locuri, departajate de diferenţa de goluri.

Etapa următoare programează meciurile:

- 14 octombrie, ora 11:00, stadion CN Buftea: Slovacia - Rusia

- 14 octombrie, ora 15:00, stadion CN Mogoșoaia: Suedia - România

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal