Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Grupă accesibilă pentru SCM CraiovaBogdan Danescu / SportPictures.eu
27 Iun 2018

Grupă accesibilă pentru SCM Craiova

Cele opt echipe care speră să obțină calificarea în faza grupelor EHF Champions League în sezonul 2018-2019 își pot începe pregătirile după ce astăzi și-au aflat adversarele în urma tragerii la sorți efectuată la sediul EHF din Viena.

Fiind considerate capi de serie și plasate în aceeași urnă valorică, SCM Craiova, câștigătoarea Cupei EHF, a evitat singura echipă care a jucat în sezonul trecut în EHF Champions League, formația germană SG BBM Bietigheim, și a fost repartizată în Grupa 2. Alături de oltence, în această grupă vor evolua ZORK Jagodina, care a obținut primul titlu național în campionatul Serbiei, echipa croată Podravka Vegeta Koprivnica și formația turcă Muratpaşa Belediyesi SK.

Turneele celor două grupe vor avea loc în perioada 7-9 septembrie, câştigătoarele grupelor urmând a primi dreptul de a evolua în grupele EHF Champions League, pentru care CSM Bucureşti este direct calificată. Prima opțiune pentru organizarea meciurilor Grupei 2 revine formației sârbe, următoarele opțiuni aparținând celor de la Podravka, apoi oltencelor și în cele din urmă echipei din Turcia.

Alte știri din Handbal