Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Greu de învinsSportPictures.eu
28 Feb 2014

Greu de învins

HCM Constanţa nu are rival în campionat şi defilează spre câştigarea sezonului regulat, fiind singura echipă fără înfrângere. Această evidenţă a fost confirmată şi în prologul etapei cu numărul 19 din Liga Naţională de handbal masculin, constănţenii zdrobind Dinamo chiar pe terenul acesteia, cu un 31-22 obţinut cu zâmbetul pe buze.

Desfăşurată joi, 27 februarie, partida a fost echilibrată doar până în minutul 23, când egalitatea la 10 pe tabela de marcaj a creat falsa impresie că Dinamo poate încurca în vreun fel campioana. Apele s-au liniştit în minutele imediat următoare, Şimicu şi Csepreghi ducând scorul la 10-14. Golul reuşit de gazde în ultimele secunde ale primei reprize, 11-14, nu a schimbat prea mult datele, impresia generală fiind că, atunci când apasă pedala, HCM-ul este greu sau chiar imposibil de învins .

Partea a doua a continuat în aceeași notă de superioritate etalată de oaspeţi, golurile în poarta dinamoviştilor curgând parcă fără efort. Scorul a luat proporţiile cuvenite unui joc desfăşurat într-un singur sens, finalul consemnând Dinamo - HCM Constanta 22-31 (11-14), a 17-a victorie pentru campioni în această ediţie de Ligă Naţională.

Cu 53 de puncte din 57 posibile, constănţenii se îndreaptă spre câştigarea sezonului regulat, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 4 al clasamentului, cu 38 de puncte la activ.

Alte știri din Handbal