Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Golgota de pe PietricicaLiviu Chirica / Mediafax Foto
25 Apr 2014

Golgota de pe Pietricica

Înaintea meciului din această seară Ceahlăul și Gaz Metan erau la egalitate de puncte, 33. Gazdele din Piatra Neamț porneau favorite în meci, mai ales datorită faptului că oaspeții din Mediaș veneau după o suită de meciuri în care nu au marcat.

Au reușit, însă, să pună capăt perioadei de secetă destul de repede în această partidă, Zaharia aducând liniștea în tabăra medieșenilor și îngrijorarea în cea a gazdelor în minutul 17. Golul a venit în urma unui corner de pe partea dreaptă a direcției de atac, fundașul ardelenilor înălțându-se nemarcat și lovind mingea de la 7 metri de poarta lui Jovic, rămas spectator. La o fază similară, derulată în prelungirile primei reprize, Ichim trimite balonul pe lângă poartă.

La reluare, gazdele pun presiune pe poarta lui Pleșca, dar sunt lipsite de noroc la faza din minutul 57 când mingea trimisă de Chitoșcă mușcă din transversală. Tahar și Florin Dan îl pun la treabă pe Jovic cu două șuturi din interiorul careului nemțenilor, ambele respinse cu piciorul de portarul gazdelor. Până la final nu se mai întâmplă nimic deosebit în afara eliminării lui Mărkuș, care, intrat în minutul 71 în locul lui Robertson, primește două ”galbene” într-un sfert de oră și își lasă colegii în inferioritate. Acest lucru nu schimbă rezultatul final Ceahlăul – Gaz Metan 0-1 (0-1).

Ceahlăul rămâne pe locul 11 cu 33 de puncte și lucrurile se complică din perspectiva meciurilor de final de campionat, în timp ce Gaz Metan răsuflă oarecum ușurată la capătul unui meci de 6 puncte.

 

Ceahlăul Piatra Neamț (antrenor Marian Bondrea): Jovic - Dumitraş, Ichim, Cânu (min. 72 Margină), Ţepeş – Achim (min. 83 Ntabue), Marc - Chitoşcă (min. 58 Popadiuc), Golubovic, Gheorghiu - Constantinescu

Alte rezerve: Calancea, M. Rusu, Tăbăcariu, Onciu

Gaz Metan Mediaş (antrenor Cristi Dulca): Pleşca - Zaharia, Muth, Frăsinescu, Buzean - Todea, Tahar - Llullaku, Fl. Dan, C. Petre (min. 60 Al. Munteanu) - Robertson (min. 71 Mărkuş)

Alte rezerve: Vâtcă, Trtovac, Fl. Ilie, Covaciu, R. Avram

Alte știri din Fotbal