Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Goldiş ICIM Arad, la prima înfrângere din campionatSportPictures.eu
02 Feb 2014

Goldiş ICIM Arad, la prima înfrângere din campionat

Ziua de duminică, 2 februarie, a mai adus două meciuri din Liga Naţională de Baschet Feminin, contând pentru etapa a 17-a.

CSM Târgoviște - Univ. Goldis ICIM Arad 79 – 74 (21-20, 19-19, 22-18, 17-17)

Derby-ul etapei a adus prima înfrângere din campionat pentru Goldiş ICIM, iar pentru CSM a treisprezecea victorie, norocoasă dacă ţinem cont de valoarea adversarelor, liderele la zi.

1500 de spectatori au aplaudat la finalul meciului o reuşită de zile mari, după un joc echilibrat în fiecare secvenţă. S-a consemnat de zece ori egalitate pe tabelă şi s-a schimbat liderul de unsprezece ori. Cele mai multe puncte succesive au venit pentru echipa din Târgovişte, 9 la număr.

Ultimul egal pe tabelă, 72-72, a fost înscris în minutul 36:02, anunţânf un final extrem de provocator. Prorche Cherrelle Poole a aruncat de două ori pentru două puncte şi pentru scorul de 76-72. Destiny Williams a redus scorul la 76-74, în minutul 38:03. Lenita Shani Sanford primeşte două aruncări libere pe care nu le ratează şi mută diferenţa la 78-74. Rând pe rând, cele două echipe ratează câte două aruncări de două puncte, anulând fie desprinderea, fie egalarea. Ultimul punct este adus de Prorche Cherrelle Poole, cu o aruncare liberă, pentru scorul final 79-74.

Notând recordurile la puncte marcate, J. Smith are 19 pentru gazde, iar D. Williams are 27 pentru oaspete.

Goldiş Arad rămâne pe primul loc şi CSM Târgovişte pe locul trei.

 

SCM CSŞ U Craiova - CST BC Alexandria 45 – 83 (12-21, 11-19, 10-23, 12-20)

Sala Polivalentă din Craiova a găzduit de la ora 16:00 partida fetelor de la SCM CSŞ, prima dintre cele două ale echipelor din localitate. Una rece, alta caldă, dacă e să ne luăm după rezultate, băieţii fiind cei învingători, iar fetele învinse.

Echipa din Alexandria a venit în capitala Olteniei cu titlul de favorită şi tot aşa a plecat înapoi. Scorul pe secvenţe ne arată cum a decurs jocul, pentru cine s-a umblat mai des la tabela de marcaj şi cui i s-au dat la final punctele de meci câştigat. Sipos a fost performera cu 16 puncte, pentru CST, iar la SCM s-a evidenţiat tot cu 16 puncte Gliga.

Alte știri din Baschet