Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Goldiş Arad, victorii „sudate” în 20 de oreSportPictures.eu
01 Mar 2014

Goldiş Arad, victorii „sudate” în 20 de ore

Liga Naţională de Baschet feminin a programat vineri, 28 februarie, alte două partide din etapa a 22-a. Lidera la zi, Goldiş Arad a jucat al doilea meci în mai puţin de 20 de ore, tot în deplasare, câştigând la fel de clar, aşa cum o face de ceva vreme în campionat. Municipal Târgovişte a plecat de la Galaţi cu victoria, lăsând în contul lui Phoenix 123 de puncte, un record al ultimelor partide de baschet din sezon.

 

CS Nova Vita – Univ. Goldiş ICIM Arad 47 – 77 (14-25, 16-18, 5-15, 12-19)

Arădencele au „coborât” de la Satu Mare la Tg. Mureş într-un tur de forţă cum numai o echipă de calibru poate susţine în mai puţin de o zi. Au câştigat fără probleme, conducând tot meciul o echipă, Nova Vita, parcă fără viaţă pe teren. Odată creat avansul suficient, fetele de la Goldiş au turat motoarele doar cât să îl menţină, sferturle trei şi patru având mai puţine puncte în cont.

Cele mai multe puncte înscrise de K. Meszaroş, 20 puncte (Nova Vita) şi M. Engelman, 18 puncte (Goldiş Arad).

Următorul meci pentru „studentele” din Arad va fi luni, acasă, cu CSBT Alexandria, devansat din etapa a 24-a.

 

În sala „Dunărea” din Galaţi au fost 600 de spectatori veniţi la spectacolul baschetbalistic susţinut, în principal, de Municipal Târgovişte, echipa de pe locul trei. Cu excepţia sfertului trei, încheiat la doar un punct diferenţă pentru oaspete, în celelalte pătrimi de joc am înregistrat diferenţe mari, de 20 şi 28 de puncte, cumulate ducând scorul la un record neoficial al ultimelor jocuri din campionat: 123 de puncte marcate de o singură formaţie (în meciul Nova Vita-Goldiş Arad s-au marcat în total 124 de puncte).

CS Phoenix Galaţi – CS Municipal Târgovişte 45 – 123 (13-34, 21-22, 2-30, 9-37)

Cele mai multe puncte înscrise de D. Fairbanks, 13 puncte (Phoenix) şi B. Jones, 21 puncte (Municipal).

 

Astăzi, 1 martie, se mai joacă trei meciuri, iar mâine ultimul din etapa a 22-a din LNBF.

Alte știri din Baschet