Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
GoBet, cel mai important partener al echipei de fotbal Steaua BucureștiFlorin Alboiu / SportPictures.eu
08 Sep 2018

GoBet, cel mai important partener al echipei de fotbal Steaua București

CSA Steaua București anunță că, începând din acest sezon competițional, GoBet este noul partener al echipei de fotbal, care evoluează în Liga a IV-a. Este primul contract important de sponsorizare pentru Steaua București.

“Este important pentru noi că începem să atragem parteneri puternici și dedicați pasiunii pentru sport, precum GoBet care vine, iată, cu o contribuție pe durata sezonului 2018-2019, dar și cu șanse reale de continuare a parteneriatului. Este încă un pas făcut de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București în încercarea de a atrage cât mai mulți parteneri din mediul privat pentru sprijinirea echipei de fotbal Steaua București în îndeplinirea obiectivelor de performanță sportivă“, punctează Cristian Petrea, președintele CSA Steaua București.

În cadrul conferinței de presă de vineri, fotbaliștii de la Steaua București au prezentat noul echipament de joc. Într-o linie modernă, tricourile respectă culorile tradiționale ale Stelei, înscrise în actul constitutiv al clubului militar. Steliștii vor juca, în acest sezon, în echipamente de culoare roșie, albastră sau albă, acestea urmând a fi utilizate prin rotație sau în funcție de culorile adversarilor.
Steaua București este, de departe, cea mai titrată echipă de club din fotbalul românesc – câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni (1986) și a Supercupei Europei (1987), alături de alte 21 titluri de campioni naționali și 19 cupe ale României.
Ȋn cei 71 de ani de existență, palmaresul echipei Steaua București s-a conturat într-unul de excepție, cu contribuții importante ale echipelor în competiţiile internaţionale la nivel de club, dar şi ale sportivilor la echipele naţionale, participante la Campionate Mondiale și Europene.

“Am dorit să ne alăturăm unei echipe de excepție și cu tradiție a fotbalului românesc care și-a construit renumele în jurul a trei valori – pasiune, talent, performanță – cu care brandul GoBet, parte a grupului Superbet, rezonează pe deplin. Sunt totodată valorile pe care le căutăm la cei care își doresc să devină parteneri ai GoBet”, a declarat Vlad Ardeleanu, director general Superbet România.

GoBet, parte a grupului Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, cu o rețea de aproape 1.000 de agenții (850 sub brandul Superbet, restul fiind GoBet), a fost fondat în 2016 și este divizia de parteneriate de tip franciză din cadrul grupului. Astăzi, GoBet a ajuns la o rețea națională de 150 de agenții partenere, iar reprezentanții companiei spun că vor continua expansiunea în același ritm susținut.

 

sursa: csasteaua.ro

Alte știri din Business sport