Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Gloria Buzău pierde partida cu Tomitanii, dar rămâne în fruntea DNSAlexandru Dobre / Mediafax Foto
31 Oct 2017

Gloria Buzău pierde partida cu Tomitanii, dar rămâne în fruntea DNS

Etapa a V-a din Divizia Națională de Seniori a programat partide extrem de interesante. Tomitanii Constanța au obținut singura victorie a oaspeților din această rundă, pe terenul celor de la Gloria Buzău, care au rămas pe prima poziție a clasamentului profitând de de faptul că CS Năvodari a cedat în meciul de la Petroșani.

Desi etapa trecuta au invins pe terenul uneia dintre candidatele la titlul de campiona, CS Navodari, elevii lui Costica Mersoiu nu au putut continua pe aceeasi linie ascendenta si au cedat in fata celor de la Tomitanii Constanta. Cu un eseu de penalizare, respectiv o reusita a lui Stefan Stefaroi, Tomitanii Constanta se anunta ca una dintre principalele protagoniste ale acestei editii a esalonului secund.

CS Navodari a suferit cea de-a doua infrangere consecutiva, pe terenul celor de la Stiinta Petrosani care a acumulat a treia victoria stagionala, una extrem de importanta in economia luptei de calificare in semifinale. Raportul eseurilor a fost de 1-1, Andrei Barbu respectiv Daniel Bejan, victoria Stiintei Petrosani cu rezultatul de 13-8 asigurand-o tentativele de tinta concretizate de Florin Tandea.

Chiar daca in repriza secunda a fost nevoita sa evolueze in inferioritate numerica dupa ce Petru Azoitei a vazut cartonasul rosu, RC Barlad a obtinut punctul bonus ofensiv din partida cu Bucovina Suceava, rezultat 38-16. Justian Tachel, Vlad Leica, Mihai Banu si  Alexandru Craciun dubla, au fost autorii eseurilor pentru invingatori, respectiv doua reusite ale lui Andrei Portariu de partea sucevenilor.

Tot punct bonus ofensiv a obtinut si RCM Galati in partida cu CSU AV Arad, rezultat 45-0 in favoarea echipei de la malul Dunarii. Mihai Gheorghies a izbutit un hat-trick, alte incercari fiind marcate de Dragos Giusca, Cristian Bolat, Ionut Cucu si  Igor Misin completati de cele cinci transformari ale lui Gabriel Partenie.

Urmatoarea etapa va avea loc pe 4 noiembrie iar programul jocurilor se prezinta astfel:
Stiinta Petrosani - Tomitanii Constanta
RC Barlad - Gloria Buzau
RCM Galati - CS Navodari
CSU AV Arad - CSM Bucovina Suceava

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby