Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Gică Craioveanu revine la Getafe pentru a deveni consilierul președintelui Angel TorresRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Sep 2016

Gică Craioveanu revine la Getafe pentru a deveni consilierul președintelui Angel Torres

Gheorghe Craioveanu s-a alăturat noului proiect Getafe CF din postura de "reprezentant al imaginii corporative a clubului și consilier al președintelui Angel Torres".

Emblematic pentru clubul spaniol în perioada sa de glorie din Primera Division, jucătorul oltean a avut 120 de apariții în tricoul ”azulones”, așa cum este numită echipa din mica localitate de la sud de Madrid. După ce a ajuns în inima suporterilor pentru prestațiile sale, a obținut recunoștința lor și a clubului pentru care a jucat patru sezoane întruchipată în singura statuie a unui sportiv român peste hotare, amplasată în apropierea stadionului. Gică se alătură altor nume precum Pachon sau Nano, care au părăsit terenul de joc și ocupă acum poziții în structura clubului.

Craioveanu este unul dintre jucătorii marcanți ai fotbalului românesc. Plecat de la Constructorul Slatina, tânărul mereu cu zâmbetul pe buze a făcut istorie la Craiova câștigând cu Universitatea un titlu și două Cupe ale României, fiind de două ori golgheter al primei ligi. Au urmat 11 ani în Spania, cu 223 meciuri și 48 goluri în Primera Division și o statuie la Getafe.

A fost unul dintre cei mai carismatici jucători ai Naționalei României pentru care a îmbrăcat de 25 de ori tricoul între 1993 și 1999 și a înscris 4 goluri.

Alte știri din Fotbal