Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Ghindele la etapa a doua a Campionatului EuropeanStefan Constantin / SportPictures.eu
08 Iul 2016

Ghindele la etapa a doua a Campionatului European

În acest week-end, echipa națională feminină de rugby 7 a României va participa la a doua etapă a Campionatului European, grupa valorica A. Competiția va avea loc la Esztergom, în Ungaria, iar formația noastră a fost plasată într-o grupă preliminară alături de Cehia, Scoția și Norvegia, formații pe care le va întâlni în grupa preliminară.

Lotul Ghindelor pentru etapa a doua a Rugby Europe Women Trophy arata astfel: Irina Hirjete (Universitatea Cluj), Alina Dinita (Universitatea Cluj), Madalina Radu (Universitatea Cluj), Monica Rusu (Universitatea Cluj), Veronica Matei (Universitatea Cluj), Gabriela Lepciuc (Politehnica Iasi), Roxana Anghel (Politehnica Iasi), Anca Hau (Universitatea Cluj, Bianca Crisan (Universitatea Cluj), Roxana Ilies (Universitatea Cluj), Ana-Maria Sandu(Politehnica Iasi), Alina Dinca (Universitatea Cluj).

Antrenor :Claudiu Dumitru, Kinetoterapeut: Andrei Diaconeasa si Colea Raul, Manager: Sabin Vasilescu.

Clasamentul competitiei, dupa prima etapa, arata astfel:

1. Suedia 20 de puncte
2. Scotia 18
3. Polonia 16
4. Germania 14
5. Romania 12
​6. Elvetia 10
​7. Ungaria 8
8. Cehia 6
9. Moldova 4
​10. Israel 3
11. Norvegia 2
12. Danemarca 1

​Conform ierarhiei de mai sus se recompenseaza si locurile ocupate intr-un turneu, cele de la Esztergom urmand a se cumula la cele obtinute de formatii in prima etapa, din Cehia.

​Prima clasata va promova in primul esalon valoric continental, in timp ce ultima va retrograda.

Alte știri din Rugby