Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
George Ţucudean a semnat un contract pentru un an cu Pandurii Târgu JiuValics Lehel / SportPictures.eu
28 Iul 2016

George Ţucudean a semnat un contract pentru un an cu Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a anunţat transferul atacantului George Ţucudean. În urma negocierilor cu preşedintele Narcis Răducan, jucătorul  a semnat astăzi un contract pentru un an de zile cu clubul Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

În vârstă de 25 de ani, George Țucudean și-a început cariera la UTA în 2009, unde a jucat în 41 de partide în perioada 2009 – 2010 şi a marcat de 13 ori. După o evoluție bună la UTA, jucătorul a fost transferat la Dinamo București unde a jucat doi ani în care a marcat 15 goluri. La începutul anului 2013 a fost vândut la Standard Liege, următorul sezon a revenit la Dinamo sub formă de împrumut. În 2014 a semnat cu Charlton Athletic iar din ianuarie 2015 a semnat un contract cu Steaua București, împrumut pe un sezon și jumătate de unde sezonul trecut a fost împrumutat la ASA Târgu Mureş.

La începutul carierei sale Ţucudean a fost component de bază al echipelor naţionale Under 17 ani şi Under 21 ale României unde a jucat în 13 partide.

 

sursa: panduriics.ro

Alte știri din Fotbal