Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
George Cosac: FRT e mândră pentru rolul jucat în organizarea primul turneu WTA de la BucureştiBogdan Iordache / Mediafax Foto
20 Iun 2014

George Cosac: FRT e mândră pentru rolul jucat în organizarea primul turneu WTA de la Bucureşti

Pregătirile pentru BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, intră în linie dreaptă. În direct pe Digi Sport 3, organizatorii au susţinut conferinţă de presă în care au anunţat toate detaliile despre turneul care va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport.

Preşedintele FRT, George Cosac, a afirmat că se aşteaptă la un spectacol de excepţie la Arenele BNR.

"Federaţia Română de Tenis e mândră pentru rolul jucat în organizarea primul turneu WTA de la Bucureşti. Promitem un spectacol de excepție cu cele 32 de jucătoare care alcătuiesc tabloul principal. Sperăm ca tribunele Arenelor BNR să fie pline, iar în faţa televizoarelor să fie milioane de oameni dornici să vadă un tenis spectaculos. Simona Halep va fi nelipsită de la această competiţie, alături de sportive de frunte.

Vor mai participa la turneu şi jucătoarele noastre de top Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Cadanțu. Regretăm absenţa Soranei Cîrstea, care a fost nevoită să se retragă de la două competiţii înaintea prestigioasei competiţii de la Wimbledon. Luaţi în seamă semnificaţia unui eveniment deosebit pentru sportul românesc", a declarat George Cosac.

La turneul de la Bucureşti vor participa 32 dintre cele mai importante nume ale tenisului feminin mondial. Capul de afiş al competiţiei din Capitală va fi Simona Halep, cea mai bună jucătoare română a momentului, ocupanta locului 3 în ierarhia circuitului profesionist WTA.

În cadrul turneului vor fi puse în joc premii în valoare de 250.000 de dolari, iar câştigătoarea va primi 280 de puncte WTA.

BRD Bucharest Open, primul turneu WTA din România, va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport, în perioada 5-13 iulie.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp