Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Hochei
Gazdele, superioare pe gheață la Miercurea CiucSportPictures.eu
04 Apr 2014

Gazdele, superioare pe gheață la Miercurea Ciuc

HSC Miercurea Ciuc a trecut la conducere cu 2-1 la meciuri după a învins cu scorul de 5-2 (2-0, 0-1, 3-1) pe Corona Brașov în întâlnirea cu numărul 3 al finalei Campionatului Național de hochei pe gheață, ediția 2013-2014.

Meciul, primul al finalei disputat pe patinoarul ”Vakar Lajos” din Miercurea Ciuc, a atras în tribune peste 1.200 de spectatori, care au putut asista la un spectacol agreabil, al cărui curs a fost dictat de favoriții locali. Prima repriză a lăsat să se întrevadă rezultatul final, gazdele instalându-se comod la conducere după golurile marcate de Vaclav Novak (min. 3:19) și Szocs Szabolcs (min. 7:51). Nu același lucru se preconiza din punct de vedere al măsurilor disciplinare. După ce în prima repriză a fost dictată o singură eliminare de 2 minute pentru o piedică, în repriza secundă au fost dictate nu mai puțin de 9 eliminări, ceea ce a condus la o fragmentare a jocului, dar, în același timp, a oferit brașovenilor ocazia de a reduce din diferență prin Martin Saluga (min. 35:01) pe fondul unei duble superiorități numerice pe gheață. Ultima treime este la fel de agitată ca atitudine în teren, dar apar și mai multe goluri. Gazdele reușesc să se distanțeze la 4-1 prin Szocs Szabolcs (min. 48:04) și Vaclav Novak (min. 49:47), iar golul lui Imecs Atilla (min. 54:02) de 4-2 reaprinde speranța în tabăra Coronei. Flacăra speranței pâlpâie doar 23 de secunde, deoarece Mihaly Ede înscrie pentru gazde și stabilește scorul final.

Corona va trebui să mai încerce o dată, mult mai consistent, să câștige meciul din această seară de la Miercurea Ciuc, deoarece încă un insucces în fața gazdelor le-ar apropia pe acestea la doar o victorie de trofeul campionatului.

Alte știri din Hochei